Schutterij van de Clingelbeeck

De nieuwjaarsborrel van de Schutterij werd dit jaar gehouden op zondag 13 januari op de schietbaan bij schietvereniging Vrijheid te Oosterbeek. Dit was voor ons een nieuwe locatie, waar wij zeer gastvrij welkom zijn geheten door een aantal leden van de schietvereniging. Het was een gezellig en goed bezocht samenzijn waar de leden onder het genot van een hapje en drankje elkaar het beste voor het nieuwe jaar hebben toegewenst. Nogmaals veel dank aan de Vrijheid voor het gebruik van de schietbaan en aan de schutterijleden die plateaus met lekkere hapjes gemaakt hebben!

wk2019 1

wk2019 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze voorzitter Meindert Rudolphi heette iedereen van harte welkom en nodigde de leden uit voor het schiettoernooi. Traditiegetrouw viel de nieuwjaarsborrel samen met de strijd om onze trofee “het Winterkoninkje”, voor het best schietende lid van de Schutterij van de Clingelbeeck. Dit jaar werd er met luchtdruk in plaats van met kruit geschoten, maar het schietplezier was er niet minder om. Op de schietbaan hebben 19 leden met een geweer op twee wedstrijdkaarten geschoten onder vakkundige begeleiding van de instructeurs van schietvereniging Vrijheid. De rest van de leden moedigde ze daar bij aan. Het bleek een nek aan nek race te worden, waar Gert van Maanen met een score van 84 derde werd. De winterkoning van vorig jaar, Marco Bakker greep net naast de titel met een score van 88. En Sascha Roosen mocht dit jaar trots de trofee in handen nemen met een score van 89.

wk2019 3

wk2019 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Om het jeugdklassement werd dit jaar door 9 jonge schutters gestreden om de mooie wisselbeker, waar de naam van de winnaar ingegraveerd wordt. De scores waren goed van de jeugd. Eeuwige roem is er dit jaar voor de jongste deelneemster (!) Kensi Bussink die met een score van 79 de prijs in ontvangst mocht nemen. Goed gedaan hoor!
Noteer in uw agenda: Algemene Leden Vergadering (ALV) op maandag 25 maart om 19.30 uur. Locatie: Oolgaardthuis, Klingelbeekseweg19, Arnhem. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Sascha Roosen
Bestuurslid Schutterij van de Clingelbeeck.

Wilt u meer foto's zien, klik dan hier.

 

Algemene Ledenvergadering
ma 27 mrt, 19:30 uur

01.jpg